• DOLAR 32.576
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2426.327
  • ...
Diyarbakır'da pazar esnafı ve vatandaşlara maske ile eldiven dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yeni tip Corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Bağlar Belediyesi, bu kez vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında maske ve eldiven dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı.

Bağlar Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmayı değerli bulduklarını belirten Bağlar 1 Nolu Pazar Derneği Başkanı Barış Taş, "Başkanımıza bize eldiven ve maske dağıttığı için teşekkür ederiz. Pazarcı arkadaşlarımız, genelde belediyenin duyuru ve uyarılarına uyuyorlar." dedi.

Maske ve eldiven dağıtma çalışmalarına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile yapılan çalışmalarla vatandaşları virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Tutşi , "Halk sağlığı açısından her türlü çalışmayı yapıyoruz. Pazarlarımızda bugün eldiven ve maske dağıttık. Dezenfekte çalışmalarımızı sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu işi ciddiye alıyoruz ve Bağlar Belediyesi olarak bu işin üstesinden geleceğiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, bu konuyla ilgi tedbirleri almamız konusunda bize talimatları verdi. Bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapıyoruz." dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir