• DOLAR 32.526
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2450.872
  • ...
PKK`nin `Dindar Müslüman`` Düşmanlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin`de İslami hassasiyetleri ile bilinen vatandaşa ait Beyza Tavukçuluk adlı şirketin şubeleri PKK yandaşlarının saldırısına uğruyor. Daha önce de defalarca kez saldırıya uğrayan iş yerlerinde büyük maddi hasar meydana gelmiş şirket bu nedenle 10`a yakın şubesini kapatmak zorunda kalmıştı.
 
Beyza Tavukçuluğa düzenlenen saldırıların, iş yeri sahibinin "mütedeyyin bir kişilik olması"ndan kaynaklandığı belirtiliyor. PKK`nın dindar Müslümanlara yönelik düşmanca saldırılar düzenlemesinin altında, beslendiği ateist felsefe ve Zerdüşti paganizm olduğu biliniyor.
 
Beyza Tavukçuluğun Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde bulunan Kurdali şubesine bir grup tarafından molotof kokteyli ve ses bombası atıldı. Atılan Molotoftan çıkan yangında işyerinde çalışan F.O hafif şekilde yaralandı.
 
İş Yeri Çalışanlarını Diri Diri Yakmak İstediler
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde 6-7 kişilik ve yüzleri kapalı bir grup, ara sokaklardan çıkarak Beyza Tavukçuluğa ses bombası ve molotof attılar. Olay esnasında içeride bulunan işyeri çalışanı F. O (34), olayın şoku üzerine kendini yere attı. Bir ayağından sakat olan F.O, yerden kalkıp çıkana kadar, işyerinde meydana gelen alevlerden dolayı saçları tutuştu. Kendi çabaları ile saçlarını söndüren F. O`u diğer bir iş arkadaşı, şirketin arabası ile Mersin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. F.O`nun başında ve elinde yanıklar oluştu. F.O ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.
İşyerinde maddi hasar meydana gelirken atılan ses bombasının ise patlamadığı görüldü.
 
Olay yerine gelen polisler, delilleri bir bir topladı. Polisin incelemeleri sonucu, ses bombası ve molotof kokteylinin işyerine yakın ve sokak arasında bulunan, iki katlı boş bir evin avlusunda yapıldığı tespit edildi. Polis, ses bombasının ve molotof kokteylinin yapıldığı yerden de deliller aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Daha önce şirkete ait Mersin`in değişik yerlerinde bulunan şubelerine defalarca saldırılar düzenlenmiş ve işyerinde çalışanlar yaralanmıştı. Şirket bundan dolayı da 10`a yakın şubesini kapatmak zorunda kalmıştı.
(Osman Öksüz-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir