• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
45 Dakika Arızalı Ambulansta Bekletilen Yaralı Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Edinilen bilgilere göre, Suruç`a bağlı Küçükkendirci (Utmanek) köyünde bu sabah saat 07.30 sıralarında Mehmet ve Ahmet Sezgek kardeşler arasında ailevi sorunlardan dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet Sezgek kardeşi Mehmet Sezgek`i ve yeğeni Fatma Sezgek`i pompalı tüfekle vurdu.
 
Olaydan sonra köye çağrılan ambulansın geç gelmesi yaralı yakınlarını çileden çıkardı. Yaralı yakınlarının uzun uğraşları sonucu köye gelen ambulans, ağır yaralanan Mehmet Sezgek`i Suruç Devlet Hastanesine getirdi.

Mehmet Sezgek burada yapılan müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ancak ambulansın arızalı olmasından dolayı yaralı 45 dakika ambulansta bekletildi. Trajikomik olan ise ambulans traktörün arkasına bağlanarak çalıştırılmaya çalışılması oldu. Ancak buna rağmen ambulans çalışmayınca 11 Nisan (Aligör) beldesinden ambulans getirtildi.
 
Doktorların ihmali ve ambulansın çalışmamasından dolayı Mehmet Sezgek (55) hayatını kaybederken, kızı Fatma Sesgek ise Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet hastanesine kaldırıldı.
 
Olay sonrası kardeş Ahmet Sezgek ortadan kaybolurken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(Ömer Taş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir