• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep'te vatandaşlara temizlik malzemesi desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyayı etkisi altına alan Corona virüse karşı Türkiye genelinde önemli tedbirler alınırken, Şahinbey Belediyesi de iş yerlerine, vatandaşlara Nizip sabunu dağıtımı yaparken, sosyal marketten de alış veriş yapan alım gücü düşük vatandaşlara temizlik malzemesi dağıtıyor.

"Vatandaşımızın sağlığı bizim için önemlidir"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Corona virüsüne karşı belediye olarak vatandaşlara destek olacaklarını belirterek, "Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan Corona virüs salgını ile ilgili Cumhurbaşkanımızın önderliğinde alınan tedbirler sayesinde salgın ülkemizde sınırlı sayıda kalmıştır. Gerek kurumlar gerek Şahinbey Belediyesi olarak gerekse de tüm vatandaşlarımızın hijyene yönelik alacağı tedbirlerle bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.

"Küresel soruna dönüşen virüsü alacağımız tedbirlerle etiksiz hale getirmek istiyoruz"

Şahinbey Belediyesi olarak virüs salgın ortaya çıktıktan sonra belediye bağlı tesisler, camiler, kamu kurumları, parklar, taksi durakları, otobüs durakları ve vatandaşların genel olarak kullandıkları ortak kullanım alanların ekipleri tarafından dezenfekte edildiğini anımsatan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

Temizlik ekiplerimizdeki araçlarla cadde ve kaldırımların yıkanma işlemi devam ediyor. Bunların yanı sıra sosyal marketimiz aracılığıyla vatandaşlarımıza daha önceden olduğu gibi hijyen malzemelerinin dağıtımını arttırarak sürdürüyoruz. Gaziantep'te üretilen zeytinyağı ile yapılan Nizip sabununu da iş yerlerine ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Amacımız; küresel bir sorun haline dönüşen Corona virüsünü alacağımız tedbirlerle etiksiz hale getirmek.

"Alacağımız tedbirler virüsten çok daha güçlüdür"

Tahmazoğlu, "Alacağımız tedbirler virüsten çok daha güçlüdür. Vatandaşlarımızdan da hijyene dikkat etmelerini istiyoruz. Ellerini ve yüzlerini sık sık sabunlamalarını özellikle rica ediyorum. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak sadece bu tedbirlerle ve yardımlarla sınırlı kalmayacağız. Önümüzdeki günlerde ise açıklayacağımız tedbirler ve desteklerle vatandaşlarımızı desteklemeye ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir