• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
Nişanyan`a Bir İki Söz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gün geçtikçe Müslümanların iktidarı kazanmaları ve iktidarlara koşmaları onlar için büyük menfi değerlerinin yok olmasına sebep oluyor ve her yıl her asır olduğu gibi Müslümanların bu konuda nabzını ölçüyorlar Hz Muhammed (sav) in söylediği sözleri yani hadisleri Hz Muhammed bunu yanlış söylemiş, bunun doğrusu budur!

Şunu iyi bilmen lazım! iftiracıların yoluna uyduğun doğrudur; fakat senin yoldaşların Ebu Leheb, Ebucehil, Müseylemetül Kezzap bile senden daha vicdanlıydı.

Onlar Hz Muhammed`e hertürlü iftirayı attılar; ama onun doğruluğuna ve güvenirliğine dokunamadılar. Çünkü ona Muhammed`ül Emin ismini bizzat onlar vermiştiler ve biz de Hz Ebubekir gibi diyoruz o demişse doğrudur; ancak olsa olsa senin gibiler yalancıdır.

Şüphesiz Allah-u Tealan`ın sevdiği insanı Allah-u Teala üstün tutar ona iftira atan birini de hem bu dünyada hem de hesap gününde zelil kılar. zaten onun dünyaya geliş sebebi güzel ahlakı tamamlamak ve ezilenlerin mazlumların hakkını korumaktır.

Gönülleri fetheden bir peygamber ve onun davasının önünde duranların sonu ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız okuyup araştırabilirsiniz. Ya Resulullah! Anamız- babamız, çocuklarımız, canımız, malımız senin davana ve sana feda olsun.

Biatımız sanadır. Sana atılan iftiraların karşısındayız. Biz de senin ümmetiniz. Evet Taraf Gazetesi eski yazarlarından ne olduğu belli olmayan, şeytanın sırtına bindiği insan Seven Nişanyan!

Her doğan İslam fıtratı üzere doğar anne ve babası onu Hıristiyan, Yahudi veya Müslüman yapar. Bu, Resulullah (a.s)`ın hadisidir bunun doğru olmadığını ve kendi yanında hadisi değiştirmeye çalışan bu adam hadisi şöyle değiştiriyor; ‘Her doğan Allah`sız doğar! Onu, ana babası ve nüfus memuru Hıristiyan veya Yahudi yapar.`

Kendi olmayan aklıyla kendisinin doğru olduğunu söylüyor. Yıllarca Müslümanların yer altı kaynaklarını yağmalayan zalimler ve bu sermayelerle kendilerini ayakta tutanlar, teknolojik imkanları da çok olan kafirler, Müslümanları maddi ve manevi sıkıntılara soktular.

Ülke başkanlarını kendilerine mahkum ettiler. Ülke halkları yapılan haksızlıklara baş kaldırdığı zaman sözde Müslüman başkanları ayaklanmaların önüne geçiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar sonunda hak gelecek batıl zail olacak.

Rabbimiz, bizim ayaklarımızı İslam yolunda sabit kılsın, kafirlere fırsat vermesin. Amin. Selam ve dua ile…

FERHAT TASAN

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir