• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
MOSSAD’IN BECERİKSİZLİĞİ !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER – HABER YORUM

Doğrusu yaptıkları- yapmadıkları ve hatta yapamadıklarıyla dahi en çok övünen istihbarat örgütü Mossad’dır dense yeridir.

Siyonist işgal rejiminin istihbarat örgütü olan Mossad, her türlü yalan yanlış, manipülatif ve spekülatif haberi kullanarak bir şekilde övünmenin yolunu bulur.

Bazen (sözde) eski/ emekli elemanlarının eliyle yazdırdığı kitaplar, bazen düşmanlarının korkusunu konuşturarak bir şekilde övünmeyi/ övülmeyi sağlar.

Ancak basına son düşen habere göre; Mossad tam anlamıyla yaş tahtaya basmış görünüyor.

“(Siyonist işgal rejimi) basınında yer alan haberlere göre, Mossad, Sağlık Bakanlığının talebi doğrultusunda isimleri açıklanmayan 2 ülkeden 100 bin adet Kovid-19 test kiti getirdi.
Sağlık Bakanlığı Müdür Yardımcısı Itamar Grotto ise Mossad'ın getirdiği kitlerin Bakanlığın ihtiyaç duyduğu türden olmadığını açıkladı.

Öte yandan Mossad, yerel basına gönderdiği açıklamada, kendilerinden talep edilen neyse onu getirdiklerini savundu.”

Mossad basında kendine sürekli “En tehlikeli, en gizemli, en büyük, en profesyonel…” gibi vasıflarla ‘özenle seçilmiş sıfatlarla’ yer bul(dur)ur.

Şimdilerde ise Mossad, büyük beceriksizliğinden dolayı kendi kurumları tarafından eleştiriliyor.

Yarın bu kurumların başına ne gelir bilinmez; ama Mossad’ın çırpındıkça daha fazla battığı/batacağı ortada.

Merak edilen; Bundan sonra Mossad nasıl bir PR çalışması (Katliam, suikast, hile, dolandırıcılık…) yapacak ki yeniden “(Katiller sürüsü) Suikastçiler” etiketini kazansın?

 

 

.

Bu haberler de ilginizi çekebilir