• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...
Kendini polis ve savcı olarak tanıtan 2 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı." diyerek vatandaşları dolandıran 2 kişi, dolandırdıkları kişiden aldıkları altınları bozduramadan yakalandı.

FETÖ soruşturması bahanesiyle, 3 kişinin 4 bin 665 euro ile 146 bin lirasını dolandırdığı ve evden hırsızlık yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Gönen ilçesinde yaşayan E.Ç. isimli şahıs, polise; ev telefonundan kendilerini polis olarak tanıtan şahısların 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı.' diyerek kendisinden sözde soruşturmanın aydınlatılması bahanesiyle 5 adet burma bilezik, 15 adet küçük altın, bir adet baklava kordon, 2 adet altın zincir, bir adet altın yüzük, bir adet altın saati (ziynet eşyalarının piyasa değeri 90 bin TL) alarak evden ayrıldığı ihbarında bulundu. Polisin çalışması sonucu şüphelilerin görüntülerine, kimliklerine ve kaçış istikametleri bilgilerine ulaşılmıştır. Şüpheli şahısların tespit edilip yakalanmasına yönelik polis ekiplerince yapılan çalışmalarda Bursa iline gittiği anlaşılan A.B. (21) ve M.E. (21) isimli şahıslar polis ekiplerince yakalanarak Gönen ilçesine getirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında "A.B. ve M.E.'nin, E.Ç. adlı şahsın dışında 6 Mart'ta Bursa'da yaşayan 2 müştekinin de 4 bin 665 euro ile 56 bin 600 lirasını dolandırıcılık yöntemiyle aldığı anlaşılmıştır.
A.B. ve M.E. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada şahsı dolandırarak almış oldukları tüm ziynet eşyaları ele geçirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir