• DOLAR 32.574
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2434.685
  • ...
Bütün Hazırlıklar İran`a Karşı Yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Saadet Partisi (SP), NATO`nun Türkiye`ye konuşlandıracağı patriot batarya sistemlerini protesto etmek için Gaziantep İstasyon meydanında \"Patriotlara, füze kalkanına, yabancı askere, savaşa hayır, ne füze ne gözyaşı\" sloganıyla miting düzenledi.
Soğuk hava ve sağanak yağışa rağmen saat 12.00`de başlayan mitinge katılanlar, \"Nato`nun kiralık askeri, İran`ın Katili olmayacağız\", \"Füze kalkanına hayır\", \"NATO`nun füze kalkanı İslam Halklarını vuracak\" \"NATO`nun hedefi İran`a saldırı, İsrail`e kalkan\" gibi pankartlar taşıdılar.

 

\"Ülkemiz Postmodern Şekilde İşgal Edilmiş Durumda\"
Mitingte bir konuşma gerçekleştiren SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Fransız ve İngilizlerin NATO şemsiyesi altında bu toprakları bir daha işgal ettiğini belirtti. Elinde tuttuğu haritayı gösteren Kamalak, \"Sizlere bir harita gösteriyorum. Bu haritaya göre ülkemiz aslında post modern bir şekilde işgal edilmiş durumda. Yirmi sekiz yerde NATO üssü var, şuan bunlara ilaveten Patroit füzeleri getirilmek üzere\" dedi.

 

Türkiye`nin Suriye sınırına yakın illere konuşlandırılacak Patriot füze savunma sistemlerinin İsrail`in İran`a karşı korunması amacı taşıdığını belirten Kamalak, Türkiye`nin Batı ve İsrail çıkarları için adım adım savaşa sürüklendiğini vurguladı.

 

\"İsrail, İran`a Karşı Korunmak İstenmektedir\"
Haçlı seferlerinin halen sürdüğünü belirten Kamalak, füze ve patriotların asıl itibarıyla İran`a karşı olduğunu vurgulayarak, \"Yerleştirilen Patriot füzeleriyle kimi vuracağız? Amerikalıyı, Alman`ı, Fransız`ı mı vuracağız? Hayır, aynı dinin mensubu olduğumuz Suriye`yi vuracağız. Maalesef Haçlı savaşları günümüzde de devam ediyor. Suriye`den Türkiye`ye yönelen bir tehdit yok. Bu füzeler, bu kalkanlar asıl itibarıyla İran`a karşıdır. Önümüzdeki günlerde İsrail`den İran`a bir saldırı olursa şaşmayın. Türkiye`ye yerleştirilen patriot füzeleriyle İsrail, İran`a karşı korunmak istenmektedir\" ifadelerine yer verdi.

 

Müslümanlar Haçlı Silahlarıyla Birbirine Vurdurulmak İstenmekte
Müslümanların bir birine düşürülmek istendiğine dikkat çeken Kamalak, tüm oyunlara karşı İslam birliğinin kurulmasının önemini vurguladı. Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü \"Günümüzde Müslümanların Haçlı silahlarıyla birbirini vurması istenmektedir. Bu oyunu bozmamız lazım. Bu oyunu ancak İslam Birliği`ni kurmak suretiyle bozabiliriz. Mezhebi ne olursa olsun, Alevisiyle, Sünnisiyle, Caferisiyle hepimiz Müslüman`ız.Oyuna gelmeyelim. Hepimizin Rabbi birdir. Peygamberi, kitabı, kıblesi birdir. Ölen ister Alevi olsun, ister Sünni. Mutlak surette Müslüman mezarlığına gömülür. Buna karşılık elimize silah tutuşturanlar gayrimüslim mezarlığına gömülür. Müslümanlar sadece öldüğünde mi bir araya gelmek zorundadır? Biz sağlıkta da bir araya gelmek zorundayız. Zalimlere diz çöktürmek zorundayız.\" (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir