• DOLAR 32.331
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2295.316
  • ...
Bağlar Belediyesi, Corona virüs için özel ekip kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gün geçtikçe Türkiye'de de vaka sayısı artan yeni tip Corona virüse karşı seferberlik ilan eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dezenfekte çalışmaları için özel ekip kurulmasını istedi.

Deneyimli isimlerden oluşan 10 kişilik ekip ve 4 araç ile dezenfekte çalışmaları hızlandırılırken yeterli miktarda ilaç temin eden belediye, özel ekibin başarılı çalışmaları ile ilçede kısa sürede ihtiyaç duyan tüm kurum ve kuruluşları vatandaşlar için hijyenik hale getirmeyi amaçlıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Beyoğlu, vatandaşları tedirginliğe sevk edecek davranışlardan kaçınmak şartı ile gerekli önlemleri almaya devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu, "Devletimizin aldığı kararlara destek olması bakımından gerekli gördüğümüz tedbirleri almaya devam ediyoruz. Bu salgını önlemenin en önemli yolu, temizliktir ve temiz kalmaktır. Bu amaçla vatandaşlarımızın hizmet aldığı kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte etmek üzere 10 kişilik ekip kurduk. İlaç stoku ve teçhizat konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayacak şekilde vatandaşlarımızın temas kurduğu her yeri dezenfekte etmeyi planlıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın zarar görmesini istemeyiz. Ekibimiz gece gündüz iş başında olacak." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir