• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep’te Corona virüse karşı dezenfekte çalışmaları artırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgınına karşı dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda, sosyal tesislerde ve camilerdeki dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından ilçede vatandaşların kullandığı sosyal tesisleri, spor tesisleri, camiler, parklar ve vatandaşların sık kullandığı birçok alan dezenfekte işlemlerinden geçirildi.

Dezenfekte çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak daha önce düzenli olarak yaptığımız temizlik çalışmalarını, Corona virüs salgınından sonra ise dezenfekte çalışmalarını arttırarak sürdürüyoruz. Şahinbey ilçesinde vatandaşlarımız tarafından sık kullanılan alanları dezenfekte ederek, tedbirlerimizi alıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın tedbirini alarak hijyen konusunda hassas olmaları gerekiyor. Hijyen anlamında tedbirlerini almalarını istiyoruz.” dedi. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir