• DOLAR 32.602
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2494.194
  • ...
PKK operasyonunda 547 kilogram esrar ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Söz konusu operasyonda; Teröristlerce kış üstlenmesi maksadıyla kullanılan, bir tanesi toprak altında kalas kullanılarak yapılmış, 25 metrekare genişliğinde ve 1,5 metre yüksekliğinde olmak üzere toplam 8 adet sığınak tespit edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir." denildi.               

Gerçekleştirilen temas ve adli arama neticesinde, ev aramalarında ve bahse konu sığınaklar içerisinde ele geçirilen malzeme bilgilerinin paylaşıldığı açıklamada, atışa hazır vaziyette 1 adet Glock marka tabanca, birer adet silah sıfırlama aparatı, silah temizleme yağı ve çok sayıda gıda, yaşam, giyim, tıbbi malzeme ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Narko-terörizmle mücadele kapsamında, Narkotik Tespit Köpekleri ENGEL ve ÇİKO’nun da kullanıldığı operasyonda; arazide çalılar ve kayalıklar arasına gizlenmiş çuvallar ve jelikan bidonlar içerisinde; satışa hazır vaziyette 547 kilogram esrar ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır." ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir