• DOLAR 32.362
  • EURO 35.346
  • ALTIN 2323.061
  • ...
Malatya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 13 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan başka çalışmada ise yakalanan silahlı yaralama şüphelisinin 26 ayrı suçtan kaydı olduğu ve uyuşturucu ticaretinden arandığı ve 2 hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şeyh Bayram Mahallesi Hasan Meşeli Sokak üzerinde müştekiye ait motosikletin çalınmasıyla ilgili olarak; Hırsızlık Büro Ekiplerince yapılan çalışmalarda motosikleti çalan şüphelinin isim ve adres bilgileri tespit edilerek yakalanmış ve motosiklet sahibine teslim edilerek, şüpheli hakkında tahkikata başlanılmıştır. Açıktan hırsızlık olayının faili meçhul şüphelisi şahıs bahse konu 300 TL ile birlikte yakalanmıştır.

Yavuz Selim Mahallesi TOKİ ilkokulunda meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi bir şahıs yakalanarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Muhtelif adreslerde fuhuş suçuyla ilgili 11 bin TL idari para cezası yazılmıştır.

Nuriye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı ateş yaralanması şüphelisi olduğu tespit edilen şüpheli şahıs, olayda kullandığı menşei belli olmayan 7.65 mm çapında tabanca ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheli şahsın 26 suçtan ayrı kaydı olup, uyuşturucu ticareti suçundan dolayı arandığı tespit edilmiştir. Hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

10 bin 335 şahsın GBT kontrolü yapılmış çeşitli suçlardan aranma kaydı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 13 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir. 11.04 gram narkotik madde 30 adet uyuşturucu nitelikli hap, 5 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet mermi, bir adet kurusıkı tabanca 8 adet ruhsatsız tüfek ve 64 adet fişek, 6 adet kesici alet, ele geçirilmiştir." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir