• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Bitlis Milletvekili Killer: “Bitlis için 2020 yatırım yılı olacak”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Tatvan Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Tatvan ilçesi 7'nci Olağan Kongresi’nde konuşan Bitlis Milletvekili Vahit Killer, seçimde verdikleri vaatleri hatırlattı.

2019 yılında dünyada olduğu gibi Türkiye’nin de etkilendiği ekonomik sıkıntıdan dolayı yatırımların yapılmadığını belirten Killer, bu yıl hazırlanan projelerin bir bir hayatta geçireceğini söyledi.

Devlet Demiryolları Bölge Lojistik Merkezi’nin temellerini mayıs ayında atacaklarının müjdesini veren Killer, yıllık bir milyon kapasitesi olacak bu merkezde en az 200 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Bitlis ve Tatvan’ın ortaklaşa kullanacağı şehirlerarası otobüs terminalinin projesinin de tamamlandığını hatırlatan Killer, bu yıl terminalin temellerinin atılacağını ifade ederek, “Bitlis, Tatvan belediyeleri ile İl Özel İdaresinin ortaklığıyla 16 milyon TL projeli otogar yapılacaktır. Bu yıl yapımına başlayacağız, önümüzdeki yıl tamamlanacaktır. Tatvan ilçemizde şu an ulaşım sıkıntısı var. Şehir trafiği kitlenmiş. Ulaştırma Bakanımız ile sürekli görüşüyoruz. İnşallah Tatvan çevre yolu geçişi, Devlet Hastanesi Kavşağının yapımına başlanacaktır. Ulaşım ile ilgili sıkıntılarımızı gidereceğiz.

Konuşmaların ardında tek listeyle girilen kongrede mevcut ilçe başkanı Cemil Sayilgan, güven tazeleyerek yeniden AK Parti Tatvan ilçe başkanlığına seçildi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir