• DOLAR 32.523
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2424.068
  • ...
Batman İl Müftülüğünce Umre Ödüllü "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sınav ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Diyanet İşleri Başkanlığının bu tür etkinlikler yaptığını, amacının ise Peygamberimizin hayatını gençlerin hayatına taşımak olduğunu söyledi.

Erhan, "Mevlid-i Nebi etkinlikleri adı altında yapılan ve Peygamberin hayatının anlatıldığı tüm programların hedefinde gençlerin hayatına dokunmak vardır. Allah Resulü Hazret-i Muhammed’in hayatını nakşetmek vardır. Allah'a hamd olsun bütün bu etkinliklerin tek bir hedefi ve gayesi vardır; gençliğimizi en güzel örnek, en mükemmel insan olan önderimiz, rehberimiz, sevgili Peygamberimiz aleyhissalatu vesselam ile buluşturmak, bir araya getirmek, onun hayatını gençlerimizin hayatına taşımaktır." dedi.

Konuşmasının devamında Erhan şunları söyledi: "Batman'da üniversite lisans ve ön lisans öğrencilerimiz 80 dakika boyunca ter döktüler, İnşallah bu sınav neticesinde ilimizden erkekler ve bayanlar kategorisinde birinci gelen bir erkek öğrencimize bir de bayan öğrencimize inşallah umre ödülü ile ödüllendirilecektir. Diğer dereceye girenlere de çeşitli ödüller ve hediyeler takdim edeceğiz.” (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir