• DOLAR 32.493
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2435.684
  • ...
AK Parti Siirt İl Başkanlığından CHP'li Özkoç hakkında basın açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Siirt il başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Her fırsatta milletin sinir uçlarıyla oynayan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerini misliyle kendisine iade ediyoruz. Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve beraberliğini temsil eden, aziz milletimizin teveccühüyle bu göreve seçilen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, seviyesizce hakaretlerde bulunmuştur. Bilinmelidir ki bu hakaretler, sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, onun temsil ettiği makama da yapılmıştır.

"Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadeler provokasyonun son noktasıdır"

Öyle anlaşılıyor ki bu utanç; CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bu nedenlerle kendisini derhal istifaya davet ediyoruz." denilen açıklamanın devamında:

"Bu şahıs şunu da çok iyi bilmelidir ki; Cumhurbaşkanımızın şerefi, onuru, haysiyeti 83 milyon vatandaşımızın ve ülkemizin, şerefi, onuru ve haysiyetidir. Cumhurbaşkanımız, gecesini gündüzüne katarak, ülkemizin bekası ve milletimizin refahı için mücadele yürütürken, cumhurbaşkanımızın Türkiye düşmanlarına karşı bu kararlı duruşunu bir türlü hazmedemediği her halinden anlaşılan CHP grup başkanvekili Özkoç'a şunu da ifade etmek isteriz ki, bu utanç; CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir