• DOLAR 32.524
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2429.13
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 04 Ocak 2013 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM: İHL ÖĞRENCİLERİNDEN MÜSLÜMAN ŞAHSİYETİ KONULU KONFERANS
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından düzenlenen konferansta Müslüman`ın şahsiyetinin nasıl olması gerektiği anlatıldı.

MİDYAT CEZAEVİNDEN SÜRGÜN GİBİ SEVK
Midyat M Tipi Kapalı Cezaevinde Hizbullah davasından tutuklu bulunan 12 kişi, önceden haber verilmeden apar topar Mardin E Tipi Kapalı Cezaevine sevk edildi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: BAZI KURU ÇALIŞANLARI MESAİYE RİAYET ETMİYOR
Batman`da bulunan bazı kurumlarda görev yapan müdür ve personelin mesai saatlerine riayet etmedikleri ifade edildi.

SURİYELİ MÜLTECİLER YARDIM BEKLİYOR
Suriye`den hen Esad ve muhaliflerin zulmünden kaçıp Diyarbakır`a sığınan Suriyeli Mülteciler, yetkililerin kendilerini sormadığını ve bu kış günü çoluk çocuk perşan durumda kaldıklarını ifade ettiler.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: BATMAN FİRMALARINDAN İNDİRİM!
Çevre illerde bulunan şehirlerarası otobüs firmalarının başlattığı fiyat indiriminin yanısıra ucuz uçak seferlerinin başlamasıyla zor durumda kalan otobüs firmaları, fiyatlarda indirime gitti.

İHL`DE MÜSLÜMAN ŞAHSİYETİ KONFERANSI
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından konferans salonunda \"Müslüman şahsiyeti\" konulu konferans düzenledi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: ASIRLIK MEZARLARIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Batman`daki esrarengiz mezarlıkta inceleme yapan müze müdürlüğü görevlileri, mezarlığın 17 veya 18. yüzyıla ait olabileceğini söyledi.


GERCÜŞ`TE SİVİL İTAATSİZLİK
Eğitim Bir-Sen Gercüş Teşkilatı mensupları, `Başörtüsüne özgürlük ve erkek öğretmenlere kıyafet serbestliği` için basın açıklaması yaptı. İlçe merkezi, belde ve köylerde eyleme büyük destek vardı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: AVUÇ İÇİ OKUMA SİSTEMİ GELİYOR
Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sefa Tatlısu Nisan ayına kadar Elektronik damar okuma sisteminin geleceğini belirterek, \"Avuç içi okuma sistemi kimlik okuma gibi olacak\" dedi.

UMUT-DER 2012 YILI FAALİYET RAPORUNU AÇIKLADI
Muhtaçlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Umut-Der) Yönetim Kurulu, merkez binasında 2012 yılı faaliyet raporunu açıkladı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: SEVGİ-DER`DEN BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINA TEPKİ
Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (Sevgi-Der), başörtüsü yasağı ve karma eğitime tepki gösterdi.


YAPILAN HABER YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ
\"Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde, sorunlar bitmiyor\" yapılan haber üzerine harekete geçen yetkililer, alafranga tuvaletleri alaturkaya dönüştürdü ve bozuk olan asansörleri ise tamir etti.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: THY BATMAN DA SABAH AKŞAM UÇURUYOR
Batman-Ankara uçuşları başlıyor. Batman havalimanı THY`nin uçuşları hareketli günlere giriyor.

GERCÜŞ`TE SİVİL İTAATSİZLİK
Eğitim Bir-Sen Gercüş Teşkilatı mensupları, Başörtüsüne özgürlük ve erkek öğretmenlere kıyafet serbestliği için basın açıklaması yaptı. İlçe merkezi, belde ve köylerde eyleme büyük destek vardı.


BATMAN GAZETESİ: GKK KADROSUNA ALIM YOK
Sason ilçesinde Geçici Köy Korucusu olmak isteyenler Jandarma komutanlığına akın etti.

İKİ KARDEŞ, HAVA ALANINDAN KAÇTI!
İstanbul`a geri gönderilmek istenirken görevliyi atlatıp kaçtılar. İstanbul`daki Çocuk Esirgeme Kurumundan kaçan iki kardeş yakalandıkları ilimizden İstanbul`a geri gönderilmek istenirken görevliyi atlatıp kaçtılar.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: 1 AYDIR UYUMUYOR
12 yıl önce başlayan rahatsızlığından dolayı son 1 aydır hiç uyuyamadığını belirten Şeyhmus kılıç adlı vatandaş, tedavi olmak için yardım bekliyor.

OSB KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!
Batman Organize Sanayi Bölgesinde kesilen elektrikler üretici ve imalatçıları zorda bıraktı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: BATMAN-ANKARA UÇUŞLARI SABAH-AKŞAM!
THY, Batman-Ankara uçuş sayısını arttırdı. THY Batman Satış Müdürü Ferhat Yerli, \"Uçuşlar şimdilik haftada dört gün arttırıldı\" dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir