• DOLAR 32.379
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.667
  • ...
Malatya’da silah kaçakçılığı ve yağma suçlarından 7 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Malatya İl Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, şüphelilerin kaleşnikof silahını sattıkları esnada suçüstü yakalandıkları ifade edildi.

Açıklamada, “Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce devam eden projeli çalışma kapsamında, dün yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüpheliler Elâzığ/Baskil’den getirdiği kaleşnikof silahı, sattıkları esnada suçüstü yakalanmıştır. Daha sonra, yapılan operasyonlarda, dosya kapsamında Silah Ticareti ve Yağma Suçları ile ilgili aralarında bir Avukat ve bir polis memurunun da bulunduğu toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında, şu ifadelere yer verildi: “Malatya ve Elâzığ/Baskilde, şüphelilere ait 9 ikamet ve bir avukatlık ofisinde yapılan aramalarda; bir adet kaleşnikof uzun namlulu silah, 4 adet kaleşnikof şarjörü, bir adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, bir adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet uçak savar mermisi, 236 Adet kaleşnikof mermisi, 250 adet 9 mm tabanca mermisi, 150 adet 7,65 mm tabanca mermisi, 66 Adet G3 piyade silahı mermisi ele geçirilmiştir.”

Gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir