• DOLAR 32.583
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2502.823
  • ...
Öğrenci Servisi Şarampole Uçtu: 18 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaralılar, Atatürk Devlet ve Balıkesir Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Çocuklardan 9`u, yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken, 6 çocuk kise müşahade altında tutuluyor.

Alınan bilgiye göre, kaza, bugün 16.00 sıralarında Kepsut ilçesinde meydana geldi. Dalköy ve Tuzak köyünden, İsaalan köyündeki ilköğretim okuluna öğrenci taşıyan Cihan Ç. yönetimindeki 10 R 3233 plakalı minibüs, virajı alamayınca kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, araç şoförüyle birilikte yanında bulunan sivil yolcular Halil Bozkır ve Behçet Cantürk ile İsaalan Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri Oktay Küpeli, Tuğba Bodur, Buse Kaya, Oğuzhan Kaplan, Cahit Oğuz, Merve Bodur, Iraz Bodur, Ömer Faruk Bodur, Nurgül Kuşgöz, Habibe Köse, Hasan Kaya, Samet Çakır ve Merve Küçük yaralandı. Yaralanan çocuklar, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi`ne, sürücü ile diğer 2 kişi de Balıkesir Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Kaza haberini alan aileler ve öğrencilerin yakınları, çocuklarının durumları hakkında bilgi alabilmek için iki hastaneye akın etti. Polis ve doktorlar, panik yaşayan öğrenci yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan da Atatürk Devlet Hastanesi`ne giderek, öğrencilerin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir