• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Bizler de Selahaddin-i Eyyubi`nin Torunlarıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- İslam Ümmeti`nin büyük tepkisine neden olan ve çıkan olaylarda onlarca Müslüman`ın şehit olduğu, `Müslümanların Masumiyeti` adlı filmin internette yayınlanmasının ardından Hz. Muhammed`e yeni bir saldırı Fransa`nın Charlie dergisinden geldi. Dergi Hz. Muhammed`i karikatürlerle tasvir ediyor.
 
Gelişen bu yeni Haçlı zihniyetine ilk tepki Peygamber Sevdalıları Platformundan geldi. Platform adına açıklama da bulunan Cemil Cahit Ünsal, muharref dinden bile nasipsiz Haçlı zihniyetinin mirasçıları olan kafir ve zındıkların bir kez daha Hz. Muhammed`in şahsiyetine, o zehir ve necaset kusan kalemlerini uzattıklarını hatırlatarak, sözkonusu derginin terbiyeden mahrum karikatürler yayımladığını ve çeşitli hakaretlerde bulunduğunu belirti.
 
Müslümanları Tepkisizleştirmeye Çabalamaktadırlar
Platform adına basın açıklamasını okuyan Ünsan, bu yapılanların tesadüf olmadığını belirterek, " Biz Müslümanlar olarak, bu yaşananların bir tesadüf olmadığını, küfür cenahının ve özellikle İsrail ve Amerika iki kardeş şeytanların külahının altından çıkarılmakta olan bir proje ürünü olduğunu biliyoruz. Bu ahlaksız projeler ile Hz. Muhammed gibi İslam dininin ikinci en büyük kutsalına saldırarak insanlığın nazarında sulandırmaya çalışmakta ve Müslümanları tepkisizleştirmeye çabalamaktadırlar" dedi.
 
O (S.A.V) Allah`ın Ahlâkı ile Ahlaklanmıştır
Bütün güzelliklerin Hz. Muhammed`den kaynaklandığını dile getiren Ünsal, " Oysa Hz. Muhammed`i dost ve düşman herkesin takdirine mazhar olmuştur. O kutlu Peygamber, İnsanlığı Yüce Rabbinin izni ile küfrün karanlıklarından İslam`ın parlak nuruna eriştirmiştir. İyilik, güzellik, ahlak, erdem, rahmet, şefkat, adalet ve cesarette ve ne kadar mekarimi(Allah`ın ahlâkı ile ahlaklanmak) ahlak varsa tümünde, onun tırmanıp bitirdiği merdivenlerin daha ilk basamağındadır insanlık. Avrupa`nın, Fransa`nın, Amerika`nın ve diğer küfür diyarlarının o mimsiz medeniyetlerinin ahlaksız ve kokuşmuş tarafı kendi ellerinin yaptığı iken, iyi gözüken tarafları ise, Hz. Muhammed`in kutsal öğretilerinin eserleridir" şeklinde konuştu.
 
Ey Necis Dinsizler Aynaya Bakın
Haçlı zihniyetine seslenen Ünsal, " Peygamber Sevdalıları olarak diyoruz ki: Ey necis dinsizler aynaya bakın! Sizin atalarınızın tarihî mirasları kandır, İnsanlığa miras bıraktığınız zulümdür, gözyaşıdır, ahlaksızlık, edepsizlik ve kişiliksizliktir. Siz Haçlıların torunlarısınız. Haçlılar tarihin zulüm karelerinin en büyük temsilcileridirler. Günümüzde de yaptığınız zulümler o günlerin zulümlerine rahmet okutmaktadır. Ama şunu da unutmayın Haçlıların torunları, bizler de Selahaddin-i Eyyubi`nin torunlarıyız! Sizler var olduğunuz müddetçe bizler de var olacağız ve yaptığınız hiçbir melanetiniz yanınızda kâr kalmayacaktır. Müslümanlar olarak kutsallarımıza yaptığınız hiçbir saldırınızı kabul etmiyoruz. İslam`a, Onun kutsal peygamberine yapılan her hakarete sessiz kalmayacağımızı , tarihte olduğu gibi bugünde Selahaddin-i Eyübi nin torunları olarak karşı duracağımızı, gerekirse her şeyimizi feda edeceğimizi bütün dünya zalimleri bilmelidirler" ifadelerini kullandı.
 
Soruşturma Açmayan Yöneticileri ve Seyirci Kalanları Şiddetle Kınıyoruz
Ünsal son olarak, söz konusu derginin genel yayın koordinatörü şahsın meseleyi ifade özgürlüğü çerçevesinde değerlendirmesinin bir alçaklık ve asla kabul edilemeyeceğini belirterek, " Buradan bu tür melun girişimlerde bulunup hakaret edenleri, İfade özgürlüğü kapsamında değerlendirip soruşturma açmayan yöneticileri ve seyirci kalanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İslam alemini bu konularda duyarlı olmalarını, tepkilerini ortaya koymalarını bekliyoruz" ifadeleri ile basın açıklamasına son verdi. (M. Sait Adiyaman- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir