• DOLAR 32.324
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2300.718
  • ...
Arazi anlaşmazlığında bir kişiyi öldüren şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

F.Ç. ve K.Ç. isimli şahıslar arasında tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde, K.Ç. isimli şahıs, F.Ç.'yi yüz ve karın bölgesinden ateşli silahla yaralamak suretiyle ölümüne neden olmuş ve olay yerinden kaçmıştı.

Olay ile ilgili Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt ili Pervari ilçesi Köprüçay Köyü Kırgeçit mezrasında, 27 Şubat 2020 günü saat 10.45 sıralarında F.Ç. ve K.Ç. isimli şahıslar arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde, olayın öğrenilmesini müteakip derhal Siirt İl Jandarma Komutanlığından Jandarma insansız hava aracı (JİHA) desteğinde, 5 jandarma timinin K.Ç. isimli firari şüphelinin yakalanabilmesi ve çıkabilecek diğer olayları engellemek maksadıyla olay bölgesinde görevlendirildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, İcra edilen operasyon ile firari şüpheli K.Ç. Pervari ilçesi Tosuntarla köyünde hayvan otlatma amacıyla kurulan çadırda suç aleti av tüfeği ile birlikte, 01 Mart 2020 günü saat 23.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

K.Ç.'nin, Pervari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir