• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
Mardin Umut Kervanı İdlib halkı yararına kahvaltı etkinliği düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umutları yeşertmek için bir çalışmayı bitirdikten sonra başka bir çalışmaya başlayan Mardin Umut Kervanı muhtaçların derdiyle dertlenmeye, insani ve vicdani sorumluluklarını yerine getirmek için farklı çalışmalarla sahada olmaya devam ediyor.

Muhtaçların tespiti ve yardım dağıtım çalışmalarının yanı sıra mazlum İdlib halkının mağduriyetiyle ilgili farkındalık oluşturma çabaları çerçevesinde Mardin Umut Kervanı; üyelerine, gönüllülerine ve hayırseverlere yönelik kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.

Mardin Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman'ın selamlama konuşması ve Araştırmacı Yazar Özkan Yaman'ın konuşması ve yapılan kahvaltıyla program sona erdi.

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Akman, "Milyonlarca İdlibli çetin kış şartlarında hayat mücadelesi verirken ve çocuklar, anne, baba aile boyu soğuktan donarken muhakkak bizim yapabileceklerimiz olmalı düşüncesiyle toplumda farkındalığı artırma ve İdlib halkı yararına yardım çağrısında bulunmak gayesiyle kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Hamdolsun etkinliğe katılım beklentilerimizin üzerinde oldu. Rabbimizden temennimiz yardım çağrımızın İdlib halkının yaralarını sarmaya muktedir bir şekilde karşılık bulmasıdır. Mazlum İdlib halkı yararına vicdanların harekete geçmesidir. Kahvaltı etkinliğimize katılım sağlayan dostlarımıza, kardeşlerimize, gönüllülerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Yardım çağrımıza karşılık veren tüm hayırsever halkımızdan da Allah (Celle Celaluhu) kabul etsin." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir