• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı mazlum İdlib halkı için sınır bölgesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın çeşitli coğrafyalarında yüzbinlerce yetim ve ihtiyaç sahibine yardımlarda bulunan Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Türkiye sınırına yakın bir yerde çadırlarda yaşayan İdlib halkına insani yardımlarını ulaştırmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na gitti.

Umut Kervanı Koordinatörlerinden Şahin Elilçi, İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, İdlib halkına yapacakları yardımlarla bir nebze de olsa yüzlerini güldüreceklerini belirtti.

Hayırseverlerin kendilerine ulaştırdığı yardımları mazlum İdlib halkına ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Elilçi, yardımda bulunan hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

Elilçi, "Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak yaklaşık bir aydan beridir İdlib halkı için hazırlık yaptık. Suriye'de bulunmakla Suriye'nin kırsal bölgelerinde bulunan muhacir Suriyeli halka, mazlumlara, çaresiz insanlara ulaştırmak üzere yardım çalışmalarımızı başlattık. Hazırlıklarımızı yaptıktan sonra çadır kentlerde yaşayan Suriyeli mağdur, yetim insanlara, gıda, battaniye, bize emanet edilen insani yaşam malzemelerini teslim edeceğiz." diye konuştu. (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir