• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Her ay düzenli olarak kentteki fakir, muhtaç ve mülteci ailelere yardımlarda bulunan Gaziantep Umut Kervanı, aylık yardımlarına ek olarak üç aylara özel yaptığı yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yardım faaliyetleri kapsamında vakıf üye ve gönüllüleri tarafından hazırlanan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklenerek, muhtaçlara dağıtıldı.

Üç aylar münasebetiyle yaptıkları yardımlarla ilgili İLKHA’ya açıklamalarda bulunan Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, üç aylar nedeniyle kentte bulunan 250 yetim ve muhtaç aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

"250 aileye gıda yardımında bulunduk"

Hayırseverlerin destekleriyle yardım paketlerini daha önceden tespit ettikleri ailelere dağıttıklarını anımsatan Özaslan, "Umut Kervanı olarak yardımlarımız yıl boyu devam ettiği gibi üç ayların gelmesi ile beraber artırdık. Mübarek üç aylar başladı ve bu kapsamda kentteki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin bize emanet ettikleri yardımları, önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bugün yola çıktık. Bu paketler inşallah ihtiyaç sahiplerinin evlerine bırakılacaktır. Yardımlarımız 12 ay boyunca devam ettiği gibi, üç aylar da devam edecektir." dedi.

 

Hayırseverlere destek çağrısı

Üç aylar boyunca ihtiyaç sahiplerine düzenli yardımda bulunacaklarını aktaran Özaslan, "Ramazan ayı da yaklaşıyor. İnşallah Ramazan ayında da gıda yardımlarımızı sürdüreceğiz. Şimdiden hayırseverlere çağrıda bulunuyoruz. Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla yardım kolilerinizi ve diğer yapacağınız yardımları inşallah vakfımıza ulaştırabilirsiniz. Umut Kervanı olarak Gaziantep'te bu çalışmalarımızı durmadan yıllardan beri devam ettiriyoruz. Gıda yardımlarımızın yanı sıra, ev eşyası, ayakkabı, elbise gibi yardımlarımızda mevcuttur. Dolayısıyla bize bizatihi müracaat eden ya da komisyonlarımızın tespit ettiği ailelere, ihtiyaçlarına göre yardımda bulunuyoruz. Ama ağırlıklı olarak gıda yardımlarımız bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahiplerine yardımların ulaşması için kendilerine destek veren hayırseverlere de teşekkür eden Özaslan, manevi iklimin başlangıcı olan mübarek üç aylar münasebetiyle yıl boyunca yaptıkları yardım çalışmalarını daha da artırarak muhtaçlara ulaşmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir