• DOLAR 32.344
  • EURO 35.208
  • ALTIN 2247.103
  • ...
Siyonistler savaşa hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Haberyorum

Siyonist rejim Gazze’ye yönelik büyük bir saldırının hazırlıklarını yapıyor.

Rejimin Savunma Bakanı Naftali Benet, katıldığı özel bir televizyon programında Gazze’ye saldırı niyeti taşıdıklarını itiraf etti. Benet savaş ihtimalinin yüzde 95 olduğunu söyledi.

2005 yılındaki Gazze'den çekilme kararını aptallık olarak nitelendiren Benet, Filistin halkını kastederek “Araplara bir santim daha toprak vermeyeceğiz” dedi

Filistinli Muhammed Naim'in naaşının buldozer ile alınmasını bile savunan Benet’in, saldırı ihtimalini yüzde 95 olarak belirlemesi ve saldırı hazırlıklarının yapıldığı  itirafı “Yüzyılın Anlaşması” denilen ucubenin basitliğini bir kez daha ortaya koydu.

Zira ucube antlaşmaya göre, siyonist israil saldırmayacaktı, oysa Benet, Netanyahu ile ordunun savaş planlarını hazırladığını söylüyor.

Keza Trump’un açıkladığı Yüzyılın (ihanet) Planında -sözde- Filistinliler toprak kazanıyordu. Benet’in sözleri Trump’un “Filistinliler daha fazla toprak kazanacak” iddiasını da yalanlıyor.

Filistin halkı Trump’un ihanet planına boyun eğmedi. Muhtemelen zehirli havuçtan tatmadığı için Filistinlileri bu kez sopa ile hedef alacaklar.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir