• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
İşgal terör rejimi bir Filistinliyi yaraladı, 12 kişiyi de alıkoydu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler, Kalkilya kentine yaptığı baskında, aralarında, evinde tekerlekli sandalyeye mahkûm engelli Râmî Yusuf Sennîna'nın da bulunduğu 3 Filistinliyi alıkoydu.

Baskın sırasında Kalkilya'da halk sokağa çıktı. Bu duruma ateşle karşılık veren işgalci teröristler genç bir Filistinliyi boynundan vurarak yaralandı.

İşgalci teröristler, şehrin yakınındaki 55. Caddede bulunan Yahudi işgalcilere ait arabaların taşlanmasından sonra, Kalkilya'daki Azzûn bölgesinin kuzey girişinde inşa edilen demir kapıyı kapattı.

Baskınların bir diğer adresi ise Ramallah ve Beytüllahim oldu. Ramallah'ta bir, Beytüllahim'in doğusundaki el-Ubeydiye'den de bir Filistinlinin evi basıldı ve evleri arandıktan sonra alıkonuldu.

İşgal rejimi, Cenîn'in batısındaki Kaferdân bölgesi, Selfit yakınlarındaki Karavat Beni Hassan bölgesi ve el-Halil'in kuzeyindeki Surif'e yaptığı ayrı ayrı baskınlarda da 3 Filistinli Müslümanı alıkoydu.

Batı Şeria'nın Cenîn kampına düzenlenen başka bir baskında ise iki genç alıkonuldu.

İşgal teröristlere ait gizli bir birimin yaptığı kamp baskınında da 2 gencin evinde arama yaparak aradıklarını iddia ettikleri gençleri alıkoydu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir