• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: ZEMZEMDEKİ MÜTHİŞ SIRRIN FOTOĞRAFI
Bu kez yabancı bilim adamları inceledi. Ortaya çıkan bir görüntü var ki inanılmaz. Zemzem suyu sese tepki veriyor. Japon ve Alman bilim adamları da Zemzem suyunun sırlarını, ilk kez bir belgesele açıkladılar. Çekilen bir fotoğraf sizleri de hayrete düşürecek.


DİYARINSESİ: KARAYOLLARI, HALKI KARŞI KARŞIYA GETİRDİ
Karayollarının Diyarbakır`da yapacağı üst geçidin yanlış yerde olduğunu iddia eden Diyarbakırlılar, bu yanlışın derhal düzeltilmesini aksi takdirde yol kapatma eylemi yapacaklarını söylediler.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: İLKÖĞRETİM OKULU 5`NCİ KEZ SOYULDU
Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Fiskaya semtinde bulunan Cahit Sıtkı Tarancı İlköğretim Okulu`ndaki 12 adet bilgisayar ve 1 adet projeksiyon cihazı, okula giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.


HABER DİYARBAKIR: EĞİTİM BİR SEN, KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİNİ PROTESTO ETTİ
Eğitim Bir Sen, kılık kıyafet yönetmeliğini protesto etmek için 81 il merkezinde basın açıklaması düzenledi ve bütün üyeleri işe ve derslere serbest kıyafetle girdi.


DİYARBAKIRSÖZ: TEKBİRLERLE BARIŞTILAR
Diyarbakır`da arazi anlaşmazlığı yüzünden 8 yıldır araları açık olan iki köy arasındaki husumet barışla noktalandı. Kur`anı Kerim ve tekbirlerin yükseldiği barış buluşması, kan davası yaşayan diğer aile ve kesimlere de örnek gösterildi.


YENİ YURT GAZETESİ: 28 MİLYON LİRALIK ENERJİ YATIRIMI
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Diyarbakır İl Müdürü Nihat Nurbaki, 2013 yılında Diyarbakır`a 28 milyon lira ödenek sağlandığını ve bunun tamamını bu yıl içinde yatırıma dönüştüreceklerini söyledi.


DİYARBAKIR YENİGÜN: DEDAŞ YETERLİ TEKNİĞE SAHİP DEĞİL
EMO Diyarbakır Şube Başkanı İdris Ekmen, kentte yaşanan elektrik kesintilerinin asıl nedeninin Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Diyarbakır İl Müdürlüğü`nün yeterli teknik bilgi ile kadroya sahip olmamasından kaynaklandığını belirterek, DEDAŞ müdürünün halka bir açıklama yapması gerektiğini söyledi. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir