• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Baro Başkanının Odası Kurşunlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal`ın ofisinin kurşunlandığı bildirildi. Polis incelemek üzere mermiye Emniyet Müdürlüğü`ne götürdü.

Olayın nasıl gerçekleştiği belirlenemezken Yılbaşı kutlamaları sırasında ateşlenmiş bir silahtan çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

BARO BAŞKANI`NA ŞOK

Yeni yılın ilk iş günü İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal`ın İstanbul Barosu`ndaki çalışma masası üzerinde mermi bulundu. Mermiyi bulan görevliler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis odada delil toplama çalışması yaptı. Polis, camdan dik açıyla girerek tavana çarptıktan sonra çalışma masasının üzerine düşen 9 mm çapındaki mermiye incelemek üzere el koydu.

POLİS, `YILBAŞI KUTLAMASI`NDAN ŞÜPHELENİYOR

Emniyet kaynakları ise olayı bir `silahlı saldırı` olarak değerlendirmediğini açıkladı. Alınan bilgiye göre polis, Kocasakal`ın odasına isabet eden ve `ölü çekirdek` olarak tanımlanan kurşunun Yılbaşı kutlamaları sırasında İstiklal Caddesi civarından rastgele ateşlenen bir silaha ait olduğunu düşünüyor. Oda yeniyıl tatili nedeniyle iki gündür açılmadığı için kurşunun bugün farkına varıldığı belirtiliyor. Bu nedenle, olay bir silahlı saldırı olarak değerlendirilmiyor.(DHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir