• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
Siirt’te köylerin sorunları masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplantıda mahalle ve köylerin sorunlarını masaya yatıran Vali Atik, muhtarlara tek tek söz vererek, sorun, talep ve önerini dinledi.

Muhtarların taleplerini yetkililere not aldıran Atik, bütçe imkânları dâhilinde tüm taleplerin önceliklerine göre değerlendirileceğini söyledi.

Muhtarlara hitap eden Vali Atik, toplantıda şu hususlara dikkat çekti: "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi koruyacağız. Her türlü terörist faaliyete karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek, ilimizde huzuru bozmaya çalışan, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara asla fırsat verilmeyecek."

Atik, vatandaşların sorun ve taleplerin çözümünde, muhtarların ve kamu kurumlarının işbirliği içinde hareket etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Atik, valilik ve tüm kuruluşların kaplarının tüm muhtarlara açık olduğunu vurguladı.

Toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Programa; Vali Atik’in yanı sıra, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, yatırımcı kurumların il müdürleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir