• DOLAR 32.603
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2414.214
  • ...
HÜDA PAR, depremde hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran'ın Khoy kentinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Van'ın Başkale ilçesine bağlı Güvendik, Özpınar, Ömerdağı, Börüpek, Gelenler, Kaşkol köylerindeki deprem alanını gezen HÜDA PAR heyeti, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyeti daha sonra, Özpınar ve Güvendik köylerinde hayatlarını kaybedenlerin taziyesine katılarak yakınlarına başsağlığı diledi ve sabır temennisinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, depremin ilk gününden itibaren il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte sahada bulunduklarını söyledi.

Doğan, "Depremin ilk gününden itibaren il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte köylerimizi ziyaret ettik. 8'i özpınar, biri Güvendik köyünde olmak üzere 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Köylerde ciddi hasarlar var. Çok sayıda ev ve ahır yıkılmış, kalanlar da hasar görmüş. Köylerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Büyük bir acı yaşandı. Mevsimin kış olması nedeniyle bu acılar katlanıyor. Maddi manevi desteklerimiz devam edecek. Tekrardan milletimizin başı sağ olsun." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir