• DOLAR 32.369
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Bağlar Belediyesi, üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam alemi için manevi iklim olan mübarek üç aylar, 25 Şubat Salı günü Recep ayına girilmesiyle başlayacak ve Ramazan Bayramı ile son bulacak.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayınlayara,k dünya genelindeki tüm mazlumlar ve Müslümanlar için barış, huzur ve esenlik temennisinde bulundu.

Beyoğlu, yayımladığı mesajda, "Yüce dinimiz için ayrı bir öneme sahip olan ve üç aylar olarak ifade edilen Recep, Şaban ve Ramazan’ın manevi iklimi başlıyor. Muhabbetin, bereketin ve sabrın vakti olan üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan aylarının getirdiği manevi iklimin hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

İnsanlığın ve İslam aleminin zor bir süreçten geçtiğini belirten Beyoğlu, "2020 yılına felaketler, afetler ve hastalıklarla başladık. Bu nedenle Müslümanlar olarak üç ayların manevi iklimini iyi değerlendirmeli, yüce rabbimizden milletimiz, ülkemiz ve insanlığın barış ile huzuru için dua ederek af dilemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Beyoğlu son olarak şu ifadelere yer verdi:

"25 Şubat Salı günü Recep ayı ile beraber mübarek üç ayların manevi iklimine gireceğiz. 27 Şubat Perşembe günü ise mübarek Regaip Kandili’nin coşkusunu idrak edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir