• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
Adem Çevik: O dernekler terör örgütü kapsamına alınmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul Sözleşmesi'ni gözden geçireceğiz" açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, "İstanbul Sözleşmesi ve dayattığı yasalar Türk aile yapısına karşı açılmış bir savaş niteliğindedir. Bu sözleşme ülkemiz için bir beka sorunudur. Sözleşmede eşcinsel sapkınlık bir insan hakkı olarak savunuluyor. Bu sözleşme ve benzeri çalışmalarla soyumuz yok edilmeye çalışılmaktadır." dedi.

Sözde kadın savunucusu derneklere AB tarafından para yardımı yapıldığına dikkat çeken Başkan Çevik, şöyle konuştu:

"İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu sadece Ankara'daki feminist örgütlere Avrupa Birliği tarafından 22 milyon dolar aktarıldığını söyledi. Ümmetin ve ülkemizin lideri sayın Cumhurbaşkanımızın tehlikenin farkına vararak İstanbul Sözleşmesi'nde değişikliğe gidileceğini söylemesi çok önemli bir gelişme. Bu sözleşmenin revize edilmesi mümkün değil ama biz yine de sayın Cumhurbaşkanımıza sesimizi duyduğu için teşekkür ediyoruz. İstanbul Sözleşmesi PKK ya da FETÖ terör örgütlerinden çok daha tehlikeli. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği çalışmaları ile ilerleyen yıllarda eşcinsel çocuklarımız çoğalacak. Bu savaşa dur dememiz lazım."

'Feminist dernekler terör örgütü kapsamına alınmalı'
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Feminizm Komisyonu kurulması gerektiğini belirten Çevik, “Özellikle eşcinsel sapkınları destekleyen feminist dernekler terör örgütü kapsamına alınarak mal varlıklarına el koyulmalı. Aynı zamanda feministlerin desteklediği tüm sözleşmeler acilen iptal edilmeli." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: yeniakit

Bu haberler de ilginizi çekebilir