• DOLAR 32.337
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2237.744
  • ...
“Şahinbey’de Tarihi Yapılar” isimli fotoğraf yarışmasının süresi uzatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi yetkilileri, daha önce 29 Şubat 2020 olarak belirlenen yarışmanın son başvuru tarihinin, vatandaşlardan gelen yoğun talepler nedeniyle 16 Mart 2020 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Fotoğraf yarışmasının tüm bilgilendirmesi, belediyenin web sitesinde detaylı bir şekilde verilirken, yarışmanın birincisine dizüstü bilgisayar, dereceye giren diğer yarışmacılar ise spor ayakkabı veya eşofman takımı ve 2 kişilik kültür turu hediye edileceği bildirildi.

Şahinbey ilçesindeki tarihi yapıların en iyi şekilde fotoğraflanacağının düşündüğünü belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gaziantep’imiz tarih olarak çok eski ve birçok medeniyeti barındırmış bir şehir. Şahinbey ilçemizde de çok önemli tarihi eserler bulunuyor. Ecdadımızın bizlere bırakmış olduğu mirasları Şahinbey Belediyesi olarak restore edip yeniden şehrimize ve ilçemize kazandırdık. İşte bu güzelliklerin en güzel bir şekilde fotoğraflanması için düzenlemiş olduğumuz ‘Şahinbey’de Tarihi Yapılar’ isimli fotoğraf yarışmamız vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bizde bunun üzerine 29 Şubat olan son başvuru tarihini 16 Mart 2020 tarihine uzattık. Başvuru fotoğraflarının hepsinin birbirinden güzel olacağından hiçbir şüphem yok. Katılacak olan tüm fotoğraf severlere bir kez daha başarılar diliyorum.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir