• DOLAR 32.595
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2505.191
  • ...
Kasten adam öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı basın açıklamasıyla Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce birtakım çalışmalar ve aramalar gerçekleştirildiğini belirtti.

Yapılan basın açıklamasında, kasten adam öldürme suçundan 36 yıl, adam yaralamadan 4 yıl 7 ay, suçluyu kayırmadan 10 ay, 6136 Sayılı Kanun'a muhalefetten bir yıl olmak üzere 5 ayrı kesinleşmiş hapis cezası ve araması bulunan H.K adlı şahıs yakalandığı ifade edildi.

Şüpheli 2 şahsın üzerinde 9, 56 gram uyuşturucu ile 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği belirtildi.

Öte yandan, resmî belgede sahtecilikten arama kaydı bulunan bir kişi yakalandığı, ayrıca fuhuştan 2 kişiye 3 bin 500 TL para cezası kesildiği ve ikametin kapatılması için işlem başlatıldığı açıklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda; Gece Kartalları ile birlikte yapılan çalışmada şüphe üzerine durdurulan 2 şahıstan 15 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ve 9,56 gram Narkotik madde, 2 ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir. Kasten Öldürme suçundan aranması ve kesinleşmiş müebbet hapis cezası, yaralama suçundan aranması ve kesinleşmiş 4 yıl 7 ay hapis cezası, suçluyu kayırma suçundan aranması ve kesinleşmiş 10 ay hapis cezası, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan aranması ile kesinleşmiş bir yıl hapis cezası olmak üzere toplamda 5 adet aranma kaydı ve kesinleşmiş 36 yıl hapis cezası bulunan H.K. isimli şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan koordineli çalışma neticesinde yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Ayrıca Resmî Belgede Sahtecilik suçundan aranma kaydı bulunan bir şahıs ekiplerimizce yakalanmıştır. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; 18.02.2020 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste fuhuş yapıldığı tespit edilmiş, 2 şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak 3 bin 500 TL idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

Yakalanan şahısların adli mercilere teslim edildiği ifade edildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir