• DOLAR 32.376
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.865
  • ...
İrtica ile mücadele adına Müslüman avına çıkanlar tek bir gün FETÖ’yü hedef almadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ meselesinin çok eski derin sosyal, ekonomik ve kültürel sebeplerinin olduğunu ama bu örgütü ilan edip onlara savaş açanın kendisi olduğuu söyledi

Şunu da çok açık net söyleyeyim FETÖ'nün bu ülkede anlaşamadığı görüşemediği tek lider vardır o da merhum Erbakan hocamızdır” diyen Erdoğan bu ülkede vesayet odaklarının FETÖ’ye hiçbir zaman dokunmadıklarını ifade etti.

AK Parti iktidara geldiğinde, örgütün devletin pek çok kritik noktalarında zaten bulunduğunu ifade eden Erdoğan  2010 yılından sonra bu örgütle amansız bir savaşa girişen tek liderin kendisi olduğunu belirtti.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

“Hem siyasette hem bürokrasi de tespit ettiğimiz FETÖ'cüleri süratle tasfiye etmeye başladık. Ama FETÖ ile gerçek anlamda amansız bir savaşa tutunan tektir. 2010 itibari ile o da biziz.”

İRTİCA AVINA ÇIKANLAR FETÖ’YE DOKUNMADI

“CHP dâhil olmak üzere, yıllarca irticayla mücadele bahanesiyle cadı avına çıkar gibi Müslüman avına çıkanların, tek bir gün bile, gerçek anlamda FETÖ'cüleri hedef aldıkları görülmemiştir. Teröristbaşının ismi ve örgütün rumuzu, şimdi daha iyi anlıyoruz ki, kasıtlı bir şekilde, Müslümanlara karşı yürütülen saldırıların maskesi olarak kullanılmıştır.”

Milli Güvenlik Kurulu'nda, biz bu meselenin üzerine gidene kadar alınan kararların hepsinin de gerisindeki gizli niyetin, FETÖ'yle mücadele değil toplumsal reaksiyonu tetikleyerek FETÖ'yü koruma olduğunu görüyoruz. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir