• DOLAR 32.316
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2297.69
  • ...
SON DAKİKA
Van’da sahte paralarla araba satın alan şahıslar polis tarafından yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "14 Şubat 2020 tarihinde, Gürpınar İlçesinde C.A.  isimli şahıs adına kayıtlı bulunan 65 plaka sayılı aracını 82.000,00 TL karşılığında satın alan 4 şahıs ayrıldıktan sonra almış olduğu paraların sahte olduğunu fark etmesi üzerine 155 İhbar Hattına olayla ilgili ihbarda bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda M.Ö., B.D., M.B. ve E.C. isimli şüpheliler satın almış oldukları 65 plaka sayılı araçla kaçmaya çalıştıkları esnada yakalanarak gözaltına alındı." denildi.

Şüphelilerin araç sahibine verdikleri 82 bin TL’nin yapılan kontrolünde, 4 ayrı seri numaralı 816 Adet 100 TL’lik banknotların sahte olduğu değerlendirilerek, sahte para ile alınan aracın sahibine teslim edildiği bildirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında tanzim edilen tahkikat evraklarıyla birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca, M.B. ve E.C. Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldığı, M.Ö. ve B.D. ise tutuklanarak ceza evine gönderildiği bildirildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir