• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
Harput Gençlik Spor Kulübü'nden Sivrice Spor Kulübü'ne geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu sezon 2. Amatör Ligde oynamaya başlayan Harput Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ölmezoğlu, takım oyuncuları ile birlikte Sivrice Spor Başkanı Fethi Ahmet Yetik'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ölmezoğlu, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada yaşanılan bu doğal afetten çıkarılması gereken derslerin olduğunu belirtti.

Ölmezoğlu, "Yaşadığımız her doğal afetin bizler için ilahi bir uyarı olduğuna inanıyorum. Büyük bir felaket atlattık. 41 vatandaşımız hayatını kaybetti ve birçok yaralımız var. Yaşanan bu tür olaylardan dersler çıkarmamız gerekiyor. İlahi uyarılara kulak vererek önce ailemizden başlayarak çevremizi ve toplumumuzu bilinçlendirmeliyiz. Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sivrice Spor Kulübü Başkanı Fethi Ahmet Yetik ise yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirterek ziyaretin manevi destek açısından etkileyici ve moral verici olduğunu belirtti.

Yetik, "Deprem bizleri derinden etkilemiş durumda. Çadırımızda dahi diken üstündeyiz. Yaşanan artçı depremlerde çadır içerisinde bile dışarı çıkıyoruz. Psikolojik destek için bu tür ziyaretler çok etkileyici ve moral verici oluyor. Bizleri unutmayıp ziyaret ettiğiniz için sizlere minnettarım. Sizlerin durumu bizlerden farksız. Sizler de aynı sorunları yaşadınız ama ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiğinizi söylemeliyim. Dirençli olmaya çalışıyoruz, dua ediyoruz. İnşallah bir daha böylesi bir felaketle karşılaşmayız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Kulüp başkanları daha sonra yıkılan ve yıkım kararı verilen binaları inceledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir