• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
UKFDB'den "Yüzyılın Anlaşması"nı protestoya devam çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla alakalı resmi hesabından kısa bir video yayınlayan Uluslararası Kudüs ve Filistin için Destek Birliği Basın Bürosu, "ضد_الصفقة_والتطبيع#" (Yüzyılın Anlaşmasına ve uyumlulaşmaya karşıyız) gibi hashtag çalışmalarıyla, yüzyılın ihanet planının gündemde tutulması ve duraksamadan bu işgal projesinin protesto edilmesi gerektiğini vurguladı.

UKFDB Basın Bürosunun resmi hesabından yayınlanan videoda şu ifadelere yer verildi:

"Felaket, işgal, Yahudileştirme politikaları ve ayrıştırıcı duvarlardan sonra Filistinliler için geri kalan ne varsa 'Yüzyılın Anlaşması'yla ellerinden tamamıyla alınmak isteniyor. Bazı Arap hükümetleri bu anlaşmayı güzel karşıladı. Halklar ise meydanlara inerek Filistin topraklarının tek bir zerresinden bile vazgeçmeyeceklerini haykırdı. Ey İslam Ümmetinin özgür halkları! Uluslararası Kudüs ve Filistin için Destek Birliği olarak sizleri bu duruşunuzda devamlı olmaya ve 'ضد_الصفقة_والتطبيع#' hashtag çalışmasına destek vermeye çağırıyoruz."

Bu anlamda geniş çaplı bir kampanya başlattıklarını ifade UKFDB, Kudüs ve Filistin ile alakalı endişe sahibi tüm basın ve yayın organlarını sürekli yayınlar yaparak konuyu gündemde tutmaları talebinde bulundu. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir