• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Batman ADSM`nin Sorunları Gideriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 3 ay önce hizmete girmesine rağmen sorunları bitmek bilmiyordu. \"Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde, sorunlar bitmiyor\" haberimiz üzerine harekete geçen yetkililer sorunları giderdi.

 

Avrupa standartlarına göre 3 ay önce yapılan Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde bulunan alafranga (klozetler) tuvaletler, alaturka tuvaletlere dönüştürüldü. Uzun süre bozuk olan ve hem hasta hem de çalışan için sıkıntı haline gelen asansörler de tamir edildi.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Kılıcıkan, daha önceden hastalar ve çalışanlar için sıkıntı olan alafranga tuvaletlerin, alaturka tuvaletlerine kısmi olarak dönüştürüldüğünü söyledi. Kılıcıkan, uzun süre bozuk olan asansörlerin ise faal durumda olduğunu ve hiçbir sorunun kalmadığını kaydetti.

 

Kılıcıkan, Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sadece çatı akması sorunun kaldığını söyleyerek konuyla ilgili ise, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak`ın ilgilendiğini ve en kısa sürede yaşanan sorunu çözeceğini belirtti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir