• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Kimliksiz Cesedin Sahibi Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bismil ilçesi Salat köprüsünde 9 Kasımda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren ve 2 aydır cesedi adli tıp kurumunda bekletilen 20 yaşlarındaki gencin yakınlarının ortaya çıkmasıyla kimliği de belirlendi.

 

Yakınları ortaya çıkan cesedin Silvan nüfusuna kayıtlı Kutbettin Kaymaz`a ait olduğu belirlendi. Kaymaz`ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve babasının jandarmaya başvurarak oğlunun kayıp olduğunu bildirdiği öğrenildi. Yapılan araştırmalar ve babasının cesedi teşhis etmesi sonucu sahipsiz cesedin Kutbettin Kaymaz`a ait olduğu belirlendi.

 

Bismil ilçesi Salat Köprüsü üzerinde 9 Kasım günü saat 18.30 sıralarında iki genç otostop yaparken Diyarbakır yönünden Batman istikametine giden araç, iki gence çarpmıştı. Kazada, Ayetullah Aktar (18) ağır yaralanarak ambulansla Batman Bölge Hastanesine kaldırılmış, kaza yerinde yaşamını yettiren ve kimliği belirlenmeyen gencin naaşı Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

 

Ölen şahsın üzerinde herhangi bir kimlik ve adres çıkmadığından dolayı, cesedi 2 aydır morgda bekletiliyordu. (Hasan Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir