• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
"Ailede İletişim" konulu fotoğraf, kısa animasyon film yarışması yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkanlık, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve aile olma bilinci konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik "Aile İçi İletişim" temasıyla ulusal düzeyde “Fotoğraf ve Animasyon Kısa Film Yarışması” düzenlenecek. Yarışmanın son başvuru tarihini 15 Mayıs.

Yarışmanın amacıyla ilgili Diyanet İşleri başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yarışmanın amacı: Aile bireylerinin iletişim ve sorun çözme yöntemlerinde şiddetin değil sevgi, saygı, şefkat, merhamet ve adaletin yer aldığı davranış modellerini görünür kılarak bizi aile yapan değerlerimize dair farkındalık oluşturmak, aile içi iletişimde şiddetin değil merhametin var olduğu, manevi değerlerin yansıtıldığı eserlerin ortaya çıkmasını sağlamaktır.

Yarışmanın konusu ile ilgili yapılan açıklamada ise  "Başkanlığımızca ailenin korunması, güçlendirilmesi ve aile olma bilinci konusunda toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik 'Aile İçi İletişim' temasıyla ulusal düzeyde 'Fotoğraf ve Animasyon Kısa Film Yarışması' düzenlenecektir." denildi.

Yarışmaya katılma isteyenlerin "Eserler ve telif formunun wetransfer ile aile@diyanet.gov.tr adresine 15 Mayıs 2020 günü saat 23.59’a kadar ulaştırılması gerekiyor.

Telif formunun doldurulmadığı ve son teslim tarihinden sonra gelen eserler dikkate alınmayacağı kaydedildi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir