• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Tarsus`ta Kayak Merkezi Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin`de bahardan kalma günler yaşanırken Çukurova`nın tek kayak bölgesi olan ve Tarsus`ta bulunan Karboğazı, hafta sonlarını karlı geçirmek isteyen ziyaretçilerin akınına uğruyor.

 

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ilçeye bağlı Gülek beldesinde bulunan Karboğazı`ndaki kayak merkezinde incelemede bulundu.
Konu ile açıklamalarda bulunan Kaymakam Güldibi şunları söyledi: \"Karboğazı Turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Kayak merkezi çalışmaları için artık belirli bir noktaya gelindiği bundan sonraki çalışmalar daha da hızlanması gerektiği bugünkü gördüğümüz ortamda apaçık ortada. İnsanların Çukurova`da kayak mı olur sorusuna burada bulunan ekip gereken cevabı fazlasıyla vermektedir. Birçok kayak merkezinden fazla kar tutan bu bölgenin Çukurova bölgesi ekonomisine çok yararlı olacağı inancındayım.\" dedi.

 

Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik ise, \"Artık bu bölgenin reklam ve tanıtım bölümü tamamlandı. Bölgeyi herkes tanıyor ve biliyor. Burada bulunan kayak ekibi de bunun göstergesi. Herkes burada yapılacak mekanik tesislerin ve kalacak yerlerin yapımına ne zaman başlanacağını soruyor\" diye konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir