• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep’te 17 yaşındaki gencin öldürülmesi olayıyla ilgili 9 zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Düztepe Mahallesindeki Çamlık Parkı'nda meydana geldi.

İddiaya göre, yaklaşık 1,5 yıl önce kendisini bıçakla yaralayan Samet Çalışkan'dan (17) intikam almak isteyen F.U. (17) sosyal medyada kadın ismi kullanarak bir hesap açtı.

Gaziantep'teki cinayetle ilgili 10 kişi yakalandı

F.U, bir süre sosyal medya hesabından mesajlaştığı Çalışkan'ı daha sonra arkadaşı S.K. ile telefonda görüştürerek Çamlık Parkı'nda buluşmaya ikna etti. Arkadaşlarıyla beraber buluşma yerine giden F.U, burada bir süre tartıştığı Çalışkan'ı bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralanan Çalışkan, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Çalışkan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çalışkan'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Olayın ardından başlatılan çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelilerin kimliği tespit edildi.

Kimlikleri tespit edilen ve aralarında F.U. ve S.K'nin de bulunduğu 10 zanlı, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılardan F.U ile 8 arkadaşı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir