• DOLAR 32.576
  • EURO 34.901
  • ALTIN 2434.785
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: BİRİ ATEŞE VERMEKLE BİRİ CEZAEVİYLE TEHDİT EDİYOR
Diyarbakır`da, hem PKK`liler hem de polisler tarafından tehdit edildiklerini öne süren şehir içi hat minibüsçüleri adeta isyan ediyor. Kepenklerin kapattırıldığı günler çalıştıkları takdirde araçlarının yakıldığını ifade eden minibüsçüler aynı günlerde çalışmadıkları zaman ise, polisler tarafından örgüt üyeliği ile suçlandıklarını iddia ettiler.


DİYARINSESİ: DİYARBAKIR CEZAEVİNE BOMBA ATILDI
Diyarbakır E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı patlayıcı atıldı.



ÖZGÜR HABER GAZETESİ: KÜRTLERİN AYRILMA HAKKINI DA SAVUNUYORUZ
Huda-Par Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz, çiçeği burnunda partinin Kürtlerin ulusal tüm hakları dahil ayrılma hakkını da savunduğunu belirterek, \"Bir Türk`ün sahip olduğu hakların aynısına Kürtlerin de diğer etnik unsurların da sahip olması lazım\" dedi. Türkler Kürtler ile yaşamak istemezse Kürtlerin başının çaresine bakacağına dikkat çeken Yılmaz, \"Kürtlerin ayrılma hakkı en son çaredir, gerekirse olur\" diye konuştu.


HABER DİYARBAKIR: HARAMI MİLLİLEŞTİRMEK KADAR BÜYÜK BİR CİNAYET OLAMAZ
Yılbaşı kutlamaları ve milli piyango biletleri hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Bursalı kanaat önderleri ve alimler, yıl başı kutlamalarının toplumda manevi tahribata neden olduğuna dikkat çektiler.


DİYARBAKIRSÖZ: BİTMEYEN SORUN ELEKTRİK
Diyarbakır`ın merkez ilçesi Bağlar`ın 5 Nisan Mahallesi`ne 3 günden beridir elektrik verilemiyor


YENİ YURT GAZETESİ: SORUNLAR BAŞBAKAN`A İLETİLDİ
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu üyesi Cevat Delil, bölge çiftçisinin sorunlarını Şanlıurfa`daki toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a ilettiklerini bildirdi.


DİYARBAKIR YENİGÜN: KENDİ BAŞINIZIN ÇARESİNE BAKIN
Diyarbakır`ın Hani ilçesine bağlı Belen köyünde bir aydır kesik olan elektrik için DEDAŞ`ı arayan köylülere, \"Kendi işinizi kendiniz görün. Başınızın çaresine bakın\" cevabının verildiği iddia edildi. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir