• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Diyarbakır'daki evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit köyünde ikamet eden Emin Yıldız, 2014 yılında kaçırılan 13 yaşındaki oğlu Ercan Yıldız için HDP Diyarbakır İl binasının önünde oturma eylemine katıldı.

"HDP'liler, oğlumu 2014 seçiminde oy vermediğimiz için kaçırdı"

HDP'liler tarafından oğlunun kandırılarak dağa götürüldüğünü belirten Emin Yıldız, "Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit köyünden buraya geldim. Buraya gelmemin amacı, dağa kaçırılan oğlumun geri gelmesidir. Oğlumun ismi Ercan Yıldız'dır. Oğlum, dağa HDP'liler tarafından 2014 yılında kaçırıldı. Kaçırılırken Henüz 13 yaşındaydı. Benim oğlumu HDP'liler, 2014 seçiminde oy vermediğimiz için kaçırdı. 4 kişi ile beraber oğlumun aklına girerek dağa götürdüler. Kaçırıldığı gün oğlumun okulda olduğunu zan ediyordum. Oğlum sabah evden 'Okula gidiyorum.' diye çıktı ve o günden bu yana haber alamadık artık." ifadelerini kullandı.

Oğluna seslenen baba Emin Yıldız, "Buradan oğluma sesleniyorum: Neredesin oğlum? Neredeysen gel artık. Seni çok özledik. Bir an önce evine kavuş. Gel teslim ol. Annen ve kardeşlerin seni çok özledi. Her gün annen ve kardeşlerin senin için ağlıyor." dedi. (Cihat Altun-İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir