• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Selam Der`den Muş Müftüsüne Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Selam Der yönetiminden oluşan bir heyet, Muş`a yeni atanan İl Müftüsü Recep Uzun`u Müftülük makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Muş Selam Der yetkilileri, Muş`ta faaliyet yapan bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak özelde Muş halkına, genelde ise bütün insanlara Allah için hizmet etmeyi gaye edindiklerini dile getirdiler.


Özellikle Muş halkına hem maddi hem manevi anlamda hizmet etmeyi kendilerine bir borç ve görev olarak telakki ettiklerini dile getiren Selam Der yetkilileri, bu anlamda Müftü Uzun`dan tavsiyeler almak istediler.


Konuşmasının başında Muş`u çok sevdiğini, Muş`un coğrafi yapısı ile insanının sıcaklığını çok beğendiğini belirterek Müftü Uzun, ``İnşallah biz buraya hizmet etmeye geldik. Nerede olursa olsun hizmet hizmettir. Ülkenin Doğusu Batısı hiç fark etmez. Şunu özellikle belirteyim ki, insanoğlunun başına iki bela musallat olmuştur. Bunlardan biri para diğeri ise kadındır. İnsanoğlu bu iki zorlu düşmana karşı hiç bir zaman güvende değildir. Tabi ki bahsettiğimiz şeyler insanın ihtiyaç duyduğu şeylerdir, fakat hiç bir zaman unutmayın ki insanın helakine sebep olan şeyler de bunlardır`` dedi.


Bu manada özellikle gençlerin bu tehlikelere karşı dikkatli olmaları gerektiğini dile getiren Müftü Recep Uzun, ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulunarak, kendisine ziyarette bulunan Selam Der yetkililerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir