• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Diyarbakır'daki "Kudüs" mitingine katılan ilahi ses sanatçıları: Kudüs'e sahip çıkmalıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sanatçılardan Mehmet Ali Oğuz, "Büyük şeytan ABD, Kudüs'ü, israilin başkenti olarak ilan etti. Bu duruma Müslümanların sesiz kalmaması gerekiyordu. Bu konuda Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Mustazaflar Cemiyeti duyarlılık gösterip 'Kudüs Bizimdir' adlı miting düzenlediler. Biz sanatçılar olarak burada hınca hınç dolu meydanda ders verici marşlarımızı seslendirdik. Bizim elimizden bu geldi. Biz bu tür mitinglerde her zaman var olacağız. Bütün Müslümanların bu tür şeylere sessiz kalmaması gerekir." dedi.      

"Biz birlik olursak Allah da bizimle olacak"

Tarihte ders verici olayların yaşandığını hatırlatan İlahi Ses Sanatçısı Derviş Madsor ise Kudüs davasına sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Madsor, "Kudüs davasına sahip çıkmamız lazım. Haritadan bakıldığında İsrail, İslam ülkeleri arasında bir sinek boyutunda görünüyor. Gel gör ki sinek küçük olsa dahi mide bulandırıyor. O mide bulandırıcı israili oradan kaldırmamız için birlik olmamız ve vahdeti sağlamamız lazım. Tarihe bakıldığında, Firavun güçlüydü ama Hazreti Musa kazandı. Nemrut güçlüydü, Hazreti İbrahim kazandı.  Mekke müşrikleri güçlüydü, Hazreti Muhammed kazandı. Biz birlik olursak Allah da bizimle olacak. Kudüs bizimdir bizim kalacak inşallah." ifadelerini kullandı.

"Biz sanatçılar olarak bu tür organizasyonlarda sesimizi Allah yolunda kullanırız"

İlahi Ses Sanatçısı Özcan Atsat ise şöyle konuştu:

"Çağımızın Firavun'u ve Nemrut'u olan ABD ve israilin kendi başlarına almış oldukları bir karar var. Biz Müslümanlar bir kişi kalsak dahi bu lanetlenmiş kavmin aldıkları kararları asla kabul etmiyoruz. Biz sanatçılar olarak bu tür organizasyonlarda sesimizi Allah yolunda kullanırız. Gerekli mesajları kendi müziklerimizle veririz. Biz inşallah her zaman bu tür mitinglerde var olacağız." (Gıyasettin Tetik, Muharrem Kayık, Murat Orhan-İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir