• DOLAR 32.383
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Sapkın Bir Yahudi Telaviv`de `Peygamberler Okulu` Açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
TEL AVİV - Böylesi bir sapkınlık ancak siyonist Yahudilerden beklenir… Tel Aviv`de yaşayan 34 yaşındaki İsrailli programcı Shemol Habartzi, "Peygamberler okulu" açtı. Tel Aviv`de böylelikle sadece 40 dersten sonra ve 200 israil şekeli vererek, isteyen herkes bir "Peygamber Belgesi" alabiliyor.
 
Skynewsarabia`nın verdiği habere göre, ölen liderleri Menahem Hinerson`u beklenen Mesih olarak ilan eden radikal "Tshabad" yahudi tarikatın üyesi olan Habartzi, okulun tek öğretim üyesi. Romalılar tarafından ikinci tapınak yıkıldıktan sonra Talmud`ta yazıldığının aksine, tarikatın takipçileri herkesin peygamber olabileceğine inanıyor.
 
Okulun ders programı ise şöyle: "Gelecek nasıl tahmin edilir", " Denizleri nasıl ayırır", "Kutsal ruhun gizemleri." Ayrıca, "peygamber adayları" rüya tabirleri ve melekleşme prosedürleri görüyorlar. En küçüğü 18 yaşında ve en büyüğü 50 yaşında olan 12 kişi şimdilik okulda "Peygamber Adayı" olarak eğitim görüyor.
 
Yahudiler, ilk açılan "Peygamber Okulu"nu kınarken Shemol Habartzi`nin bu yaptığının dolandırıcılıktan başka bir şey olmadığını belirtiyor.
(Riyad Makaev / İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir