• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
​7 farklı radyodan ortak yayın: "Filistin’e Dua Siyonizm’e Beddua"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İslami yayın ve programlarla tanınan Van/Serhad FM, Diyarbakır/Çağrı FM, Siirt/Botan FM, Gazi Antep/Kervan FM, Mardin /Cemre FM, Adana /Vuslat FM ve Rehber TV "Filistin’e Dua Siyonizm’e Beddua" temasıyla ortak yayın yapıyor.

Radyolara canlı bağlanan vatandaşlar, işgalci siyonistlerin şer planına tepki göstererek, duygu ve düşüncelerini paylaşıyor.

Van Serhad FM program sunucularından Cemal Hüseyin Balka, dinleyicilerin "Bir Dua Bir Beddua"  temalı programını arayarak dua ve beddualarını dünyaya haykırdıklarını söyledi.

7 kardeş radyo olarak bu anlaşmayı kabul etmediklerini belirten Balka, "Amerika ve siyonist israil geçtiğimiz hafta 'Yüzyılın Anlaşması' adı altında bir antlaşmaya imza attılar. Bu attıkları imza Filistin’i bölme ve kimliksizleştirme adına yapılmış bir girişimdir. Bizler de 7 kardeş radyo ve Rehber TV olarak bu antlaşmayı kabul etmiyoruz. Bu hafta boyunca pazar gününe kadar ortak yayın sürecine girdik. Bütün hafta 7 kardeş radyo olarak, 7 farklı ilde sesimiz yankılanıyor. Ayrıca internet üzerinden de dinleyicilerimiz dünyanın dört bir yanında bizi dinliyorlar. Dinleyicilerden canlı bağlantılar alıyoruz. Dinleyicilerimiz ‘Bir Dua Bir Beddua’ programımızı arayarak, dua ve beddualarını dünyaya haykırıyorlar. Pazar günü Diyarbakır’da yapılacak olan mitinge de katılımcılarımızı davet ediyoruz." dedi.

"Kudüs Bizimdir’ sloganını dünyaya haykıracağız"

Balka, "7 kardeş radyo dedik, 7 kardeş radyo demek 7 farklı il demek.  7 farklı ilden farklı insanlar arıyor. Tepkiler genel olarak olumlu yönde oluyor. Şimdiye kadar olumsuz bir tepki alamadık. Sağ olsunlar arayıp Kudüs ve Mescid-i Aksa için dua ettiler. Sonuçta Mescid-i Aksa ve Kudüs Müslümanların siyasi başkentidir. Aynı zamanda radyolarımız vasıtasıyla siyonist rejim ve Amerika’ya da beddualarını ilettiler.” şeklinde konuştu. (Cebrail Temur - İLKHA) 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir