• DOLAR 32.602
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2498.204
  • ...
​Sakarya Kent Meydanı’nda "Seninleyiz Kudüs" mitingi düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeniden Refah Partisi tarafından düzenlenecek olan "Seninleyiz Kudüs" mitingine başta Erbakan Vakfı, IHH ve Ümmet Vakfı olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşları destek verecek.

Mitinge Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Filistin davasına gönül vermiş birçok önemli ismin katılacağı belirtildi.

"Seninleyiz Kudüs" ana temasında gerçekleştirilecek mitingde parti bayraklarının kullanılmayacağı ve sadece Filistin bayraklarının alanı süsleyeceği belirtildi.

İmkanı olan herkesi "Seninleyiz Kudüs" mitingine davet eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan şöyle konuştu:

Bizlere Peygamberimizin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) emaneti olan, Selahaddin-i Eyyubi Hazretlerinin emaneti olan, ecdadımızın emaneti olan, cennet mekan Sultan Abdülhamid Han'ın emaneti olan, Haremi Şerif ve Mescidi Nebevi'den sonra üçüncü mescidimiz ve ilk kıblemiz, Mescid-i Aksa’nın şehri Kudüs, millet olarak ve bütün İslam alemi olarak ‘olmazsa olmazımız’ Kudüs, bugün yeni bir siyonist tecavüzle karşı karşıyadır. Hepimizin çok iyi bildiği gibi; siyonizmin maşası, ABD Başkanı Trump, Kudüs ve Filistin ile ilgili olarak, ‘Yüzyılın Planı’ adı altında bir plan ilan etmeye kalkmış, büyük israil yolunda bir adım daha atmaya yeltenmiştir. Dünya siyonizmi tarafından atılan bu adım karşısında tüm İslam alemi olarak yapmamız gereken; boş laflar, sözlü kınamalar ve ağlayıp-sızlanma yerine, mutlaka fiili adımlar atmak ve yaptırımlar ortaya koymaktır. Gün bugündür,  gün ‘namusumuza’,  Mescidi Aksa’ya, Kudüs’e sahip çıkma günüdür. Gün kıyama kalkma ve mutlaka fiili adımlar atma günüdür. Kudüs’ün hamisi ‘Sultan Abdulhamid Han’ın torunları olarak, bu kıyamı en güçlü şekilde bizlerin yapması gereklidir.

"9 Şubat Pazar Saat 14.00’da, Sakarya Kent Meydanı’ndayız"

Tüm dünyaya, Kudüs’ün, Aksa’nın ve Filistin’in sahipsiz olmadığını göstermek için toplanacaklarını belirten Erbakan, "İşte bütün bu gerçekleri ve bu noktada atılması gereken fiili adımları en gür sedayla ifade etmek için, Yeniden Refah Partimizin öncülüğünde ve tüm Kudüs sevdalısı, duyarlı STK'larımızın da desteğiyle organize edilen mitingimize tüm milletimizi davet ediyoruz. 9 Şubat Pazar Saat 14.00’da, Sakarya Kent Meydanı’nda, ‘Seninleyiz Kudüs’ mitingimize tüm milletimizi bekliyoruz. 9 Şubat Pazar Sakarya Kent Meydanı’nda; Türkiye’de, Ortadoğu'da, İslam aleminde ABD’nin posta memurluğuna, ABD’nin tetikçiliğine, ABD işbirlikçiliğine en gür sedayla ‘hayır’ diye haykırmak için toplanıyoruz. ‘Eğer ABD israili bu kadar çok seviyorsa, alsın o israili Amerika'ya taşısın’ diye haykırmak için toplanıyoruz. Ey ABD yönetimi, ey israil yönetimi, ey dış güçler, ey dünya siyonizmi kendinize gelin. Bizler 21’nci asrın Selahaddinleri, Abdülhamidleri ve Erbakanları olarak buradayız diye haykırmak için toplanıyoruz. Dünya siyonizmine ve tüm dünyaya, Kudüs’ün, Aksa’nın ve Filistin’in sahipsiz olmadığını göstermek için toplanıyoruz." diye belirtti. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir