• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
"Kudüs Bizimdir" mitingine bir destek de kadınlardan geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir ve Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Dönem Başkanı ve Nisanur Dergisi Yazarı Arzu Demir, halkı Peygamber Sevdalıları Vakfı ile Mustazaflar Cemiyeti'nin bu pazar Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenleyeceği "Kudüs Bizimdir" mitingine destek verip Kudüs'ü sahiplenmeye çağırdı.

İşgalci ABD'nin Kudüs'ü yok etme girişimine sert tepki gösteren HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir, "Geçtiğimiz günlerde 'Yüzyılın anlaşması' adıyla ABD ve siyonist rejimin yaptığı bir anlaşma vardı. Aslında biz Müslümanlara göre bu yüzyılın anlaşması değil, yüzyılın ihanetidir. Yüzyılı aşkındır Filistin'i işgal etmişler ve orayı gasp etmeye çalışıyorlar. Biz HÜDA PAR Batman Kadın Kolları olarak da bunu tel'in ediyoruz, kabul etmiyoruz." dedi.

"Herkes Kudüs'e sahip çıkmalı"

Kudüs için Diyarbakır'da yapılacak mitinge destek vereceklerini, halkı da mitinge katılmaya davet ettiklerini ifade eden Özdemir, "Bu pazar günü Diyarbakır'da Peygamber Sevdalıları Vakfı ile Mustazaflar Cemiyeti tarafından büyük bir miting yapılacak. Bizler tüm üyelerimizle orada olacağız. Herkes Kudüs'e sahip çıkmalı. Kudüs tüm Müslümanların ortak değeridir. Kudüs bizimdir, bizim olacak ve asla bu anlaşmayı kabul etmeyeceğiz." diye konuştu.

"Planın amacı Kudüs'ü ve Filistin'i yok etmektir"

"Yüzyılın Anlaşması" adı altındaki ihanet anlaşmasının Müslümanları yok etme anlaşması olduğunu vurgulayan TESSEP Dönem Başkanı Arzu Demir, "İşgalci ABD ve siyonist rejim geçtiğimiz hafta 'Yüzyılın Anlaşması' diye bir anlaşmaya imza attılar. Bu anlaşmayla Filistin topraklarını parçalama, bölme, Filistinlileri kimliksizleştirme, Kudüs'ü yok etme planları var. Zaten bu planın yüzyıllık bir geçmişi var. Sadece şimdi ismini koydular. Yüzyıldır Filistin üzerinde çeşitli oyunlar oynanmaktadır." ifadelerini kullandı.

"Kudüs'ün bizim olduğunu tüm dünyaya haykıracağız"

Tüm Müslümanların Kudüs'e sahip çıkması gerektiğini ifade eden Demir, şunları söyledi:

"Filistin, Mescid-i Aksa bizim için kutsaldır. Kudüs ümmeti bir araya toplayan önemli bir değerdir. Peygamberimiz miraca yükselmeden önce 124 bin Peygambere orada namaz kıldırmıştır. Tüm ümmeti birleştirecek nokta, Mescid-i Aksa'dır. Bizler de buna yönelik ülke genelinde yapılan tüm basın açıklamalarına destek verdik. Bu minvalde Peygamber Sevdalıları Vakfı ile Mustazaflar Cemiyeti'nin bu pazar Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda ortaklaşa düzenleyeceği 'Kudüs Bizimdir' mitingine Tesettür Seferberliği Platformu olarak destek vereceğiz. Kudüs'ün bizim olduğunu tüm dünyaya haykıracağız. Çünkü Kudüs bizimdir." (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir